Sisteme GAPO pentru manevrat macarale
Sisteme GAPO pentru manevrat macarale
18 septembrie 2017
VIDEO -Montaj macara turn
VIDEO – Montaj macara turn
24 octombrie 2017

Anul 2017 pare a fi unul foarte avantajos pentru constructori. E plin de șantiere în toată țara inclusiv în județele considerate sărace în România. Chiar și zonele în care nu era foarte multă activitate pe șantiere s-au pus în mișcare și e multă activitate fie că ne referim la șantiere vechi care reînvie fie că ne referim la multe șantiere noi.

Asta știm din cererea de macarale de închiriat în zonă. Cel mai mult în zona Moldovei se cauta macarale de închiriat în Iași dar și în județele Suceava, Bacău, Neamț și Vaslui se caută macarale pentru închiriat în perioada asta. Probabil e cea mai clară dovadă că se construiește frenetic, dacă mai adăugăm și cererea pentru cofraje și cea pentru schelă metalică se risipesc orice fel de dubii în această privință. Pe șantiere se lucrează din greu și apar noi imobile fie că vorbim de clădiri rezidențiale sau spații comerciale.

Macara de închiriat în Iași

Echipa Fortza are deja macarale închiriate pe șantierele din Iași și Suceava și suplimentează flota de macarale de închiriat pentru a face față solicitărilor existente. Pentru oferta de macarale de închiriat puteți vizita pagina noastră MacareleDeInchiriat.eu.

inchiriere macara iasi 1

Echipa Fortza
Echipa Fortza
Profesioniști cu 20 de ani experiență în vânzarea și închirierea de macarale dar și în servicii conexe cum ar fi: mentenanță macarale, transport macarale, service macarale, montaj macarale și piese de schimb pentru macarale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *