macarale de închiriat in București_mini
Macara de închiriat în Bucureşti
26 mai 2017
angajare macaragiu loc de munca
Macaragii
29 mai 2017

Montaj macarale: Una din problemele mari când e vorba de macarale închiriate este tocmai partea de montaj macarale. În astfel de situații montajul este un lucru extraordinar de important întrucât nu poate fi luată în calcul greșeala. O greșeală cât de mică poate duce la dezastre și la pagube materiale. E neapărat necesar ca montajul macaralelor să fie făcut de profesioniști și nu de amatori, să fie făcut de oameni cu experiență nu de novici.

Montajul macaralelor trebuie luat în calcul din start când e vorba de închirierea de macarale. Unii furnizori oferă prețuri bune dar vă lasă în grijă partea cu montajul, fie pentru că nu au echipe, fie că nu doresc să își asume riscuri. De aceea e important când închiriați o macara să discutați și acest aspect. E clar că e un serviciu care costă dar e foarte important să nu pierdeți timpul căutând persoane autorizate despre care nu știți nimic.

Montaj macarale

Montajul macaralelor e o treabă uzuală pentru cei ce fac asta mereu dar poate fi extrem de complicat dacă nu e planificat bine totul. Contează fiecare aspect, de la plasarea gândită a componentelor la descărcarea de pe mașinile de transport până la testele de montaj. E important să știți cum să pregătiți locul de amplasare, ce dimensiuni trebuie să aibă placa acolo unde e cazul, de elemente metalice trebuie să fixați și multe alte detalii. E important să nu pierdeți timp cu macaraua la orizontală. Cel ce vă închiriază vă taxează fiecare zi și ni îl interesează dacă o folosiți sau e nemontată încă.

Echipele noastre de montaj au experiență pe foarte multe macarale turn și auto-montante de aceea putem planifica strategic totul astfel încât macaraua să fie montată și funcțională în cel mai scurt timp.

Experiența de peste 20 de ani în acest domeniu ne-a specializat până spre perfecțiune. Asta ne asigură o viteză de lucru maximă și nu pierdem vremea din cauza neplanificării corespunzătoare. Folosirea echipei noastre vă oferă siguranța lucrului bine făcut și orice macaragiu va opera acel utilaj va avea siguranța că totul e montat corespunzător.

Pentru servicii de montaj macarale vă invităm să ne contactați. Datele echipei Fortza.Ro le găsiți pe pagina de contact.

Cam așa se desfășoară operațiunile de demontaj la o macara. (Filmarea nu ne aparține)

Echipa Fortza
Echipa Fortza
Profesioniști cu 20 de ani experiență în vânzarea și închirierea de macarale dar și în servicii conexe cum ar fi: mentenanță macarale, transport macarale, service macarale, montaj macarale și piese de schimb pentru macarale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *