servicii transport macarale
Transport macarale
23 mai 2017
montaj macarale
Montaj macarale
26 mai 2017

De ce scriu despre macara turn de închiriat în Bucureşti? Pentru că Bucureștiul e probabil cea mai activă zonă a ţării în materie de construcții noi. Piața e foarte activă și dinamică și cererea de spaţii de birouri și blocuri e proporțional cu această cerere. Pe de o parte e un indiciu că piața de construcții e dinamică,  pe de altă parte e un plus pentru economie deoarece afacerile din construcții generează locuri de muncă.

Conform datelor oficiale piața rezidențială a crescut anul trecut cu 12.1% iar cea nerezidențială cu 1.1%. Nu am găsit date despre cât de mult din construcțiile rezidențiale sunt pe case şi cât pe blocuri, dar e clar că piața de blocuri are mai multe spații de locuit create, ceea ce înseamnă că mulți dezvoltatori activează pe piața construcțiilor de blocuri, birouri şi clădiri înalte unde e nevoie ca dezvoltatorii să se plieze repede pe nevoile pieței.

Lipsa predictibilității sau valorile mari de fluctuații pe piața de construcții face pe mulți dezvoltatori să fie rezervați în a investi în infrastructură şi flotă aşa că vor trebui să se poziționeze repede şi să închirieze utilaje, accesorii, scule, schele, popi metalici, cofraje, betoniere etc. Unele din aceste utilaje sunt ușor de găsit şi achiziționat dar pentru altele e nevoie de colaborare cu profesioniști.

Când vorbim de macara de închiriat deja plaja de opțiuni se restrânge mult şi opțiunile trebuiesc analizate forte bine şi din punct de vedere al costului şi al profesionalismului. Una este să se defecteze o roabă sau mașină de găurit şi alta este să pice o macara turn sau o macara auto-montantă. În acest domeniu nu este loc de eșec.

O macara turn de închiriat în București nu se găsește la foarte multe firme şi trebuie întotdeauna analizată bine acea firmă, vechimea din piață, eventuale incidente anterioare, marca de macarale de închiriat dar şi serviciile conexe pe care e dispusă acea societate să le ofere.

E neapărat de luat în calcul dacă acea macara turn de închiriat beneficiază de service în caz de defecte, autorizații la zi, consultanța privind amplasarea macaralei, transportul macaralei până la București pe șantier și altele.

Există multe firme de apartament în acest domeniu, dar există şi firme cu vechime mare şi credibilitate în piață dată de profesionalism și experiență. Un asemenea furnizor de macarale de închiriat în Bucureşti este Fortza.Ro din  Mediaș care are o reprezentanță şi în București. Fortza.Ro are în parc o gamă mare de macarale, se apropie de 100 de bucăţi şi în permanența lucrează pe șantierele din ţară macarale închiriate de la noi sau vândute de noi.

Dacă aveți nevoie de o macara de închiriat în București cu siguranță Fortza.Ro e una din cele mai bune opțiuni de luat în calcul. Vă invităm să ne contactați pentru a vă oferi consultanța şi pentru a negocia.

 

Echipa Fortza
Echipa Fortza
Profesioniști cu 20 de ani experiență în vânzarea și închirierea de macarale dar și în servicii conexe cum ar fi: mentenanță macarale, transport macarale, service macarale, montaj macarale și piese de schimb pentru macarale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *