Piese de schimb pentru macarale
Piese de schimb pentru macarale
19 iunie 2017
Service macarale
Service macarale
20 iunie 2017

Mentenanță macarale Mentenanța este un aspect deosebit de important pentru cei ce lucrează cu macarale, fie că le cumpără sau le închiriază. Printr-o mentenanță corectă se evită multe probleme și chiar accidente de muncă și alte evenimente neplăcute sau păguboase.

Mentenanța macaralei include anumite operațiuni specifice cum ar fi verificarea stării cablurilor de sarcină ale macaralei, verificarea stării conexiunilor electrice, ungerea elementelor ce necesită lubrefiere, verificarea stării motoarelor și multe altele.

Aceste operațiuni, făcute la timp și cu seriozitate asigură o bună funcționare a utilajului dar și păstrarea sa într-o stare bună de-a lungul timpului pentru o exploatare mai îndelungată.

De asemeni, CNCIR impune existența unui contract de mentenanță între firma care exploatează macaraua și o firmă specializată și autorizată să ofere mentenanță. În acest scop puteți apela la echipa de profesioniști de la fotza.ro.

De ce să apelezi la serviciile Fortza.Ro pentru:

Mentenanță macarale

  • Experiență în întreținerea macaralelor de peste 20 de ani
  • Oameni responsabili profesioniști și bine instruiți în mentenanța macaralelor
  • Fortza.Ro este autorizată ISCIR pentru mentenanța macaralelor
  • Prețuri avantajoase pentru contractele de mentenanță
  • Intervenții prompte cu echipe mobile aflate în permanență pe teren.

Vă invităm să ne contactați dacă aveți nevoie servicii de mentenanță pentru macarale.

 

Echipa Fortza
Echipa Fortza
Profesioniști cu 20 de ani experiență în vânzarea și închirierea de macarale dar și în servicii conexe cum ar fi: mentenanță macarale, transport macarale, service macarale, montaj macarale și piese de schimb pentru macarale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *