VIDEO -Montaj macara turn
VIDEO – Montaj macara turn
24 octombrie 2017
Animație montaj macara automontantă SAN MARCO
Animație montaj macara automontantă SAN MARCO
22 ianuarie 2018

Cea mai mare parte a macaralelor comercializate sau închiriate de FORTZA sunt de la producătorul Italian de macarale SAN MARCO.  Suntem distribuitori SAN MARCO pentru că societatea noastră este reprezentat oficial în Romania pentru macarale SAN MARCO International – ITALIA Srl.

Macarale SAN MARCO – Calitate italiană

SAN MARCO MACCHINE EDILI SRL e pe piața construcțiilor ca producător de macarale turn și macarale automontante încă din anul 1962 când a debutat ca fabrică de betoniere ajungând în prezent unul din cei mai mari și de încredere producători de macarale din Europa ajungând în prezent la o suprafață a fabricii de 40 000 de metri pătrați.

SAN MARCO produce trei tipuri de macarale:

  • Macarale de tip SELF ERECTING cunoscute în România sub denumirea de macarale auto montante pentru că nu necesită o altă macara pentru montaj.
  • Macarale de tip CITY care sunt macarale turn de mici dimensiuni
  • Macarale TURN care sunt cele mai mari macarale din gama SAN MARCO

Macarale SAN MARCO în România

În România firma FORTZA este distribuitor de macarale SAN MARCO de mai bine de 10 ani. În acest fel pe multe din șantierele din țară se pot vedea la lucru multe din macaralele importate de noi. Vă invităm să ne contactați pentru a vedea oferta disponibilă și pentru a estima care din macarale sunt cele mai potrivite cu nevoile de pe șantierul dumneavoastră.

Cum se montează o macara automontantă SAN MARCO (sau autoridicătoare)

Cum se montează o macara turn SAN MARCO – City CRANE

 

 

 

 

Echipa Fortza
Echipa Fortza
Profesioniști cu 20 de ani experiență în vânzarea și închirierea de macarale dar și în servicii conexe cum ar fi: mentenanță macarale, transport macarale, service macarale, montaj macarale și piese de schimb pentru macarale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *