demontare macara cu elicopterul
Demontare macara cu elicopterul
30 mai 2018
Macara automontanta POTAIN HD16B
Macara automontanta POTAIN HD16B
13 martie 2019

Anul trecut în Polonia a avut loc un accident cu o macara soldat din păcate cu moartea unui om și cu pagube materiale semnificative inclusiv distrugerea macaralei.

Prăbușire macaraIncidentul a avut loc în Lódz în timpul operațiunii de montaj a macaralei (montaj pe metoda clasica) când din cauza lipsei de experiență a operatorului macaraua s-a prăbușit. Macaragiul a fost aruncat din cabina sa direct pe șosea și a decedat la spital din cauza rănilor.

Macaraua de tip Wolff WK-91 s-a prăbușit peste clădirea din apropiere și peste câteva mașini parcate în zona șantierului. Din fericire pe stradă nu era circulație și asta a limitat amploarea accidentului.

Un amănunt interesant este că macaragiul era fără experiență, fiind la primul job de acest fel.

Iată încă un motiv serios pentru a apela la profesioniști pentru montaj macarale sau demontaj macarale dar și pentru a analiza bine și a testa personalul care va opera pe astfel de utilaje.

Sursa foto: Lodz Post

https://www.youtube.com/watch?v=x4OW4WtVsPE

Echipa Fortza
Echipa Fortza
Profesioniști cu 20 de ani experiență în vânzarea și închirierea de macarale dar și în servicii conexe cum ar fi: mentenanță macarale, transport macarale, service macarale, montaj macarale și piese de schimb pentru macarale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *